Top

Ook tijdens de corona-maatregelen staat de Hyundai-dealer voor je klaar.
Lees hier de maatregelen die we nemen en hoe we jou mobiel houden.

Meer informatie
Verzekeringen

Hyundai Autoverzekering
voor Hyundai-rijders

De Hyundai Autoverzekering is helemaal op maat gemaakt voor jou als Hyundai-rijder. En nu is er ook een autoverzekering speciaal voor berijders van een elektrische Hyundai: de Hyundai Electric Autoverzekering. In beide gevallen betekent dat uitstekende voorwaarden bij een aantrekkelijke premie en een unieke nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling. Ook betaal je geen eigen risico. Met verschillende soorten dekkingen is er altijd wel een dekking die bij jou past!

Krijg je onverhoopt te maken met schade? Dan word je snel en vakkundig geholpen door jouw eigen Hyundai-dealer, die ervoor zorgt dat jouw auto volgens de specificaties van Hyundai wordt hersteld. Hierbij worden uitsluitend originele Hyundai-onderdelen gebruikt, zodat jij daarna met een gerust hart verder rijdt.

Bereken je premie Verzekeringen vergelijken
Voordelen Hyundai Autoverzekering:
  • Op maat gemaakt voor jou als Hyundai-rijder
  • Zeer aantrekkelijke premie
  • Geen eigen risico
  • Tot vijf jaar nieuwwaardedekking bij een nieuwe Hyundai
  • Tot twee jaar aanschafwaardedekking bij een gebruikte Hyundai
  • 24/7 hulp via de Hyundai schadehelplijn
  • Gegarandeerde reparatie van jouw auto met originele Hyundai-onderdelen
Speciaal voor berijders elektrische Hyundai

Hyundai Electric Autoverzekering

Elektrische auto’s zijn bijzondere auto’s – zeer schoon, superstil en met een accu, een elektromotor en een laadkabel – en bijzondere auto’s vragen om een bijzondere verzekering. Daarom heeft Hyundai een autoverzekering speciaal voor berijders van een volledig elektrische Hyundai: de Hyundai Electric Autoverzekering. Daarmee kun je jouw elektrische Hyundai helemaal verzekeren zoals jij dat wenst, met uitstekende voorwaarden en tegen een scherpe premie.

De Hyundai Electric Autoverzekering is op maat gemaakt voor jou als berijder van een elektrische Hyundai. Kun je door schade onverhoopt niet verder, dan garanderen wij tijdens de reparatie van de auto een elektrische auto als vervangend vervoer. Bovendien worden bij de (schade)reparatie uitsluitend originele Hyundai-onderdelen gebruikt die een gegarandeerde pasvorm en optimale werking hebben. Alleen dan is jouw elektrische Hyundai net zo betrouwbaar en veilig als vóór de schade. Na schadeherstel blijft uiteraard de Hyundai-fabrieksgarantie van kracht.

Schade melden?

Bel 24/7 het alarmnummer van de
Hyundai Autoverzekering: (024) 366 56 57

(024) 366 56 57

Liever online je schade melden? Of je gegevens checken?
Log dan in op het verzekeringsportaal.

mijnverzekeringsportaal

Wettelijke Aansprakelijkheid

De Hyundai Autoverzekering kent een prima – verplichte – WA-dekking. De schade toegebracht door of met de auto is voor materiële schade verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,- per schadegebeurtenis, en voor letselschade is het maximale verzekerde bedrag maar liefst € 5.600.000,- per schadegebeurtenis. Jouw WA-verzekering vul je aan met een beperkt casco-dekking of een volledig casco-dekking.

Beperkt of volledig casco?

Met de beperkt casco-dekking ben je verzekerd voor schade ontstaan als gevolg van (poging tot) diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Een occasion gekocht? Maak dan gebruik van de gunstige 2 jaar occasionwaarderegeling. Bij een nieuwe of jong gebruikte Hyundai is volledig casco aan te raden, dan ben je optimaal verzekerd. Een volledig cascoverzekering biedt ook dekking voor onder meer schade als gevolg van een zelf veroorzaakte aanrijding en vandalisme. Hyundai biedt vier soorten volledig casco-dekkingen: Base, Budget, Premium en Excellent.

Vergelijk casco-dekkingen

Erkend Schadeherstel

Als je per ongeluk te maken krijgt met schade, dan wil je natuurlijk dat jouw Hyundai na de reparatie weer net zo tiptop in orde is als ervoor. Wij zorgen ervoor dat uitsluitend originele Hyundai-onderdelen worden gebruikt. Alleen dan is je auto gegarandeerd net zo betrouwbaar en veilig als vóór de schade.

Erkend Schadeherstel
Verzekeringstip

Wist je dat je maandelijks kunt opzeggen wanneer je minimaal één jaar bij jouw huidige maatschappij een autoverzekering hebt lopen? Dat kunnen wij heel eenvoudig voor jou regelen!

Bereken je premie

Ja, ik wil een
Hyundai Autoverzekering

Wil je een Hyundai Autoverzekering afsluiten? Of heb je vragen? Bel dan naar (024) 366 56 40.

Je kunt gebruikmaken van onze gratis opzegservice om jouw huidige verzekeringspolis te beëindigen. Ook wanneer jouw huidige autoverzekering een opzegtermijn kent, kun je ons de vervaldatum vast doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat jouw huidige autoverzekering op het juiste moment wordt stopgezet en de Hyundai Autoverzekering in werking treedt.

Je hebt bij elke afgesloten verzekering een bedenktijd van 14 dagen. Het risico van de Hyundai Autoverzekering is ondergebracht bij Bovemij Financiële Diensten B.V. als gevolmachtigde van N.V. Schadeverzekeringsmaatschappij Bovemij.

(024) 366 56 40