Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.096
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Peter Haan09-06-2018
      (9.1)

      Mijn Hyundai is vandaag exact een jaar oud, 18700 kilometer gereden. Het gebruik ( daar maak ik een sport van) = 3.5 /100 km. Auto rijdt erg fijn en rustig. Met deze lovende woorden is er natuurlijk ook wel iets wat minder is. Dat is het zicht naar achteren, voor de rest kan ik alleen maar zeggen, dat het een mooie volwassen auto is. Vriendelijke groeten, P.J.J.M. de Haan.

    • Jan08-06-2018
      (8.9)

      8 maanden geleden aangeschaft en onze Hyundai Hybrid Premium bevalt ons over het algemeen uitstekend. Belangrijkste aspecten om te delen; - Benzine gebruik, in het begin met winterbanden ongeveer 1:18,5 inmiddels verbeterd naar 1:22. Gemiddeld over de gehele 8800 km: 1:21. Rijstijl is afgestemd op het nieuwe rijden - Zicht door de achterruit is erg beperkt , we zijn dan ook blij met de camera functie achter en de melding voor kruisend verkeer - Kaart: tamelijk achterhaald, dit moet echt beter. Ik heb een pre-versie van Android Auto geinstalleerd op mijn smartphone, als ik het niet vertrouw gebruik ik Google Maps om te navigeren - Heel plezierig is de mogelijkheid om vanaf 30km/h (adaptive) cruise control (ACC) te kunnen gebruiken, dat maakt het rijden in woonwijken heel relaxed omdat je niet meer op de snelheid hoeft denken - We rijden 98% van onze kilometers op ACC, na afremmen geeft de ACC wat meer gas (en schakelt daarbij terug) dan ik zelf zou doen

    • J Berg08-06-2018
      (10.0)

      Wat een super auto is dit zeg, ik rij er nu 1 week in en had nooit gedacht dat ik zo tevreden zou zijn over deze auto. Toen ik voor een andere auto ging kijken ging de voorkeur uit naar een SUV, de dealer kwam, na veel geduld met me te hebben met de Hyundai Ionic en ik moet zeggen dat ik er nog geen seconde spijt van heb. Hij is comfortabel, zuinig, stil en bied alles wat ik te wensen heb. Dit is een echt aanrader voor de zuinige sportieve rijder.

    • Guus Broekhoven07-06-2018
      (8.9)

      Als voormalig Chevrolet Volt rijder ben ik wegens een aanstaande verhuizing, waar geen mogelijkheid is om in de buurt elektrisch op te laden, overgestapt naar een Hyundai Hybrid. Nu begrijp ik pas waarom Trump haast geen Chevies in Europa ziet rijden. De Hyundai bevalt mij tot nu toe zeer goed en is qua prijs goedkoper en in gebruiksgemak doet hij niet voor de Chevy.

    • Hans Gerritse06-04-2018
      (7.4)

      Sinds een maand geniet ik van het comfort van de Ionic Hybrid. Een zeer zuinige auto met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb echter een vraag: Wie weet hoeveel kilometers en nog gereden kunnen worden vanaf het moment dat de reserve aangesproken wordt? Reacties worden zeer op prijs gesteld.

    • Ricardo18-03-2018
      (8.0)

      Auto sinds begin januari 2018 in bezit al vele kilometers gemaakt. Zeer tevreden over de auto en hoe comfortabel deze op weg is. De enige en zeer grote min punt is, is de navigatie die zeer verouder is bij aflevering, en dat voor een splinter nieuwe auto. Hopelijk is dit door middel van een afspraak bij de dealer snel op te lossen.

    • Cor Bos07-02-2018
      (9.7)

      Geweldige auto. Pas 1200 km gereden maar dik tevreden. Een minpuntje de hoorzittingen hadden iets hoger gemogen. De eerste 1000km 1 op 22.

    • Marie Antoinette Keltjens23-01-2018
      (10.0)

      Ofschoon niet de bedoeling kregen we van Dirk Barten "een offer you can't refuse" en zo zwichtten we voor de witte Hyundai Ioniq Hybrid. Kritisch als ik ben ? geen massa-mens, eenheidsworsten genoeg ? is onze keuze voor weer een Hyundai in het hogere segment, maar toch goed geprijsd ? een top beslissing geweest incl. de kleur (veel wassen). Vanaf het moment dat we kozen voor de Santa Fe (heerlijk hoog zitten) en daarna de I40 (prachtig design) kozen we afgelopen zomer 2017 voor de Ioniq Hybrid. We hebben onszelf overtroffen. Mooie gestileerde auto. Wel wennen aan geen achter-ruitwisser, maar daar is goed over nagedacht.. niet nodig! De kofferbak, daar past heel wat in, zo ook onze 2 Flatcoats die het zowaar naar ?het zin hebben?, immers de dames kunnen naar buiten kijken! De stoelen zitten comfortabel en volledig instelbaar op 2 bestuurders. Persoonlijk vind ik het design rustig en van alle details voorzien. De stuur- en stoelverwarming is een luxe. De auto is een hybride, de batterij wordt opgeladen bij het afremmen. De auto rijdt zuinig eco en elektrisch. Bij optrekken is het een ?giftig karretje?, menigeen blijft achter, yess! Vanochtend weer even de cruise control aangehad ? valt niet mee de controle over te geven ? maar eenmaal ingesteld, remt de auto vanzelf ? indien er een auto voor rijdt ? en komt tot stilstand bij een verkeerslicht. Natuurlijk w?l blijven opletten! De buitenspiegel geeft achteropkomend verkeer aan. Door lichte correctie van het stuur en waarschuwings-signaal weerhoudt de auto je ervan om op het midden vd weg te gaan rijden. Deze Ioniq is een super complete auto, we zijn hier dan ook razend enthousiast over. Ik verbaas me over het feit dat ik niet meer Hyundai Ioniq Hybride auto?s zie, maar voel me daardoor vooral de koning te rijk in de mijne!