Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.092
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • H. Sabben12-07-2018
      (8.6)

      Erg blij met deze sportief ogende azuurblauwe Ioniq hybrid. Wagentje biedt genoeg ruimte, rijdt superzuinig (1500km: 4,1 op 100) en kan dankzij de S-stand toch ook snel zijn. Veel extra's voor zijn prijs.

    • Leo Wegdam24-06-2018
      (8.9)

      Ik rijd nu vanaf januari 2018 in deze prachtige auto. Over het algemeen zeer content. Als ik probeer zo zuinig mogelijk te rijden kom ik toch niet boven de 1 op 20. Minpuntjes: krakende remmen bij bijna stilstand, ontbreken ruitenwisser achter. Als de auto in de achteruit gezet wordt gaat de parkeersignalering (piepjes) werken. Echter, als je al rijdend langzaam vooruit inparkeert werkt het systeem niet. Je moet dan eerst een keer in de achteruit of handmatig de P-knop naast de pook indrukken. Dit is zeer jammer. Het zou beter zijn dat dit systeem automatisch ingeschakeld zou worden op het moment dat je onder een bepaalde snelheid komt. Heb er helaas rechts voo al een kleine schade mee opgelopen omdat dit mij niet bekend was en mij er bij de aflevering ook niet op gewezen is.

    • Ronald Jansen16-06-2018
      (8.3)

      Sinds een maand ben ik in het bezit van een Hyundai ioniq hybride. Zeer prettig auto om in te rijden. Een minpuntje; ik ben 190 cm, de stoel zit niet prettig. Mijn bovenbenen maken geen contact met de stoel met als gevolg dat mijn ene knie tegen de deur leunt, de andere tegen het midden gedeelte. Dat is bij lange ritten een vervelend gevoel. Ik ben een rustiger rijder, ik rij toch maar 1 op 20. Zeer acceptabel, maar toch niet helemaal juist als je de advertentie leest.

    • M. van der Weide14-06-2018
      (9.1)

      Wat een fantastische prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij gelijk ook een heerlijke auto die fijn rijdt, rijk is uitgerust met allerlei opties die het rijden veraangenamen. Interieur is prima verzorgd met een overzichtelijk dashboard. Klein minpuntje is het geluidje bij het aan- en uitzetten vd auto. Van buiten vind ik het een plaatje met als kleine minpunten de blauwe strepen aan de voor- en achterkant van de auto. Dit zou hem herkenbaar maken als hybrid? Ik kan deze auto echt aan iedereen aanraden.

    • Harry Wezenberg-Horn10-06-2018
      (8.6)

      Onze 1e auto! Nadat mijn vrouw een verlamming kreeg, werd onze actieradius zeer beperkt. Na 7 jaren van experimenteren was het duidelijk. Het wordt niet beter en er moest een rijbewijs gehaald. Dat lukte in 1 keer en toen begon het kritisch zoeken naar een geschikte auto. Door een wonderlijke samenloop kwamen wij bij de hyundai ioniq hybride uit. Ondank dat deze geen 'hoge' instap heeft, is in en uitstappen zeer comfortabel door goed openende deur. Het zitcomfort met veel beenruimte en goede ondersteuning. Standaard heel veel veiligheid, top! Nu de 1e 1000km met onze Hyundai gereden, ik verbaas mij over de zuinigheid (handmatig berekend 1:26 stad,landwegen en snelwegen), rijcomfort is fantastisch. diverse sites benoemen het bandengeluid ik heb alleen bij de minder onderhouden wegen wat gemerkt, niet storend. Wel is de dode hoek, een feit waar rekening mee gehouden moet worden. Kortom, comfortabel, sportieve looks, zuinig en als bonus ook minder slecht voor de natuur. Aanrader !

    • Hans Pronk09-06-2018
      (8.6)

      Rij nu sinds een aantal maanden mijn Ioniq Hybride en geniet nog iedere dag. Nu het wat warmer wordt gaat hij nog zuiniger rijden en haal 1 op 25 woon werk verkeer. Overgang van benzine naar de elektromotor voel je soms maar is helemaal niet erg om te weten dat je weer naar elektrisch ga. In het begin wat wennen na de hoge instap van mijn oude Citro?n Aircross maar de luxe maakt alles goed.

    • Peter Haan09-06-2018
      (9.1)

      Mijn Hyundai is vandaag exact een jaar oud, 18700 kilometer gereden. Het gebruik ( daar maak ik een sport van) = 3.5 /100 km. Auto rijdt erg fijn en rustig. Met deze lovende woorden is er natuurlijk ook wel iets wat minder is. Dat is het zicht naar achteren, voor de rest kan ik alleen maar zeggen, dat het een mooie volwassen auto is. Vriendelijke groeten, P.J.J.M. de Haan.

    • Jan08-06-2018
      (8.9)

      8 maanden geleden aangeschaft en onze Hyundai Hybrid Premium bevalt ons over het algemeen uitstekend. Belangrijkste aspecten om te delen; - Benzine gebruik, in het begin met winterbanden ongeveer 1:18,5 inmiddels verbeterd naar 1:22. Gemiddeld over de gehele 8800 km: 1:21. Rijstijl is afgestemd op het nieuwe rijden - Zicht door de achterruit is erg beperkt , we zijn dan ook blij met de camera functie achter en de melding voor kruisend verkeer - Kaart: tamelijk achterhaald, dit moet echt beter. Ik heb een pre-versie van Android Auto geinstalleerd op mijn smartphone, als ik het niet vertrouw gebruik ik Google Maps om te navigeren - Heel plezierig is de mogelijkheid om vanaf 30km/h (adaptive) cruise control (ACC) te kunnen gebruiken, dat maakt het rijden in woonwijken heel relaxed omdat je niet meer op de snelheid hoeft denken - We rijden 98% van onze kilometers op ACC, na afremmen geeft de ACC wat meer gas (en schakelt daarbij terug) dan ik zelf zou doen

    • J Berg08-06-2018
      (10.0)

      Wat een super auto is dit zeg, ik rij er nu 1 week in en had nooit gedacht dat ik zo tevreden zou zijn over deze auto. Toen ik voor een andere auto ging kijken ging de voorkeur uit naar een SUV, de dealer kwam, na veel geduld met me te hebben met de Hyundai Ionic en ik moet zeggen dat ik er nog geen seconde spijt van heb. Hij is comfortabel, zuinig, stil en bied alles wat ik te wensen heb. Dit is een echt aanrader voor de zuinige sportieve rijder.

    • Guus Broekhoven07-06-2018
      (8.9)

      Als voormalig Chevrolet Volt rijder ben ik wegens een aanstaande verhuizing, waar geen mogelijkheid is om in de buurt elektrisch op te laden, overgestapt naar een Hyundai Hybrid. Nu begrijp ik pas waarom Trump haast geen Chevies in Europa ziet rijden. De Hyundai bevalt mij tot nu toe zeer goed en is qua prijs goedkoper en in gebruiksgemak doet hij niet voor de Chevy.