Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.142
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Selmar Will13-10-2017
      (8.9)

      Een goede, zeer betaalbare auto met een uitgebreide cruise control: bijna alle veiligheidsopties zitten er in, en zonder meerprijs. Ik rijd de Premium versie en heb het dakje onder bijna alle omstandigheden open. Vergeleken met mijn eerdere BMW I3 (met een actieradius van ca 100 km) is de opgegeven actieradius van de Ioniq met rond de 200 km volledig voor je beschikbaar, ook al jakker je met meer dan 130 over de snelwegen. Alleen voor het uiterlijk voel ik regelmatig enige (opel-) schaamte; dit komt vooral door het op stagiaire-kwaliteit ingevulde paneeltje, dat in plaats van de grille is gemonteerd. Vreselijk. Wat me erg irriteert is de ver naar achteren rollende stoel; dit laat je helemaal niet beter instappen. Uitzetten (maar dat kan niet). Maar toch een zeer goede auto, en dat zeg ik zelfs na 4 jaar BMW I3.

    • Ron Waardenburg18-09-2017
      (10.0)

      hallo lezer, Bij Robert, Hoge Emmen mijn eerste Hyunai met 100% electrische aandrijving gekocht. Ik heb er lang over gedaan om tot deze beslissing te komen bij het zoeken naar dit type wagens is de batterij bijna altijd lease, wat het weer veel duurder maakt en de wagens die dit niet hadden waren voor mij helemaal onbetaalbaar (Tesla bijvoorbeeld). Toen vond ik de Ionic las er veel over maakte een proefrit, maar hij bleef net te duur, tot ik Robert bij Hoge Emmen tegen kwam, hij bood net wat meer voor mijn inmiddels wat oudere Prius en ik kocht bij Robert mijn droomwagen. Ik het er nu ongeveer 10.000 km mee gereden en tja, ik wil niet anders meer achteraf was de prijs echt goed, de wagen heeft drie erschillende rij-standen waaronder een sportieve, waarmee je menig auto het nakijken geeft, qwa veiligheid , super, lees maar na , hij zit super, fantastische stoelen. zou wel meer willen schrijven, wat uitgebreider zeg maar, maar het aantal letters is op die ik kon gebruiken gr, Ron

    • Hoekie30-08-2017
      (10.0)

      Een comfortabele en milieuvriendelijke auto dit heel comleet is uitgerust en zeer geschikt voor zakelijk en priv?.

    • Mario K20-08-2017
      (9.4)

      Ioniq EV is een geweldig complete auto met alle denkbare features. Elektrisch rijden is heerlijk en goed voor het milieu, ontegenzeggelijk de toekomst. Ik zeg; doen!

    • Bouke Vogelaar14-07-2017
      (9.7)

      Wat een topauto! We rijden voor nog geen 4 cent per kilometer in een luxe auto met supergoede systemen. Elektrisch optrekken is lekker sportief en snel en het bereik is ruim voldoende voor 97% van al onze ritten, en die andere ritten zijn zo lang dat een 20 minuten koffiepauze aan een snellader geen enkel probleem en eigenlijk wel verstandig is. Tot nu toe een top auto zonder klachten!

    • Hans Harskamp03-04-2017
      (9.7)

      Na 10 jaar Lexus (3 stuks) bedenk je je toch wel even om een overstap te maken naar een Hyundai Ioniq EV. Maar toen ik een proefrit maakte in de EV viel mij dit alles mee. Natuurlijk alle waar naar zijn geld, maar ik wilde iets prettiger instappen, als particulier mijn portemonnaie ontlasten en stilletjes, met zero emission lekker kilometers maken. Een laadpaal zonnepanelen (ter compensatie) aan huis en rijden maar. Dan de extra's die ik van mijn Lexus gewend was EN MEER. De Pemium troefde mijn Lexus af door "adaptieve cruisecontrole, een open dak en "zelf sturend" tussen de lijntjes enz. Kanttekening : Nog geen fietsendrager beschikbaar. Tot op heden niet meer dan 195km uit 1 lading kunnen halen. Bij 6 graden 170 km. (gemiddeld snelweg/bebouwde kom). 280 km is dus veel te hoog gegrepen. Gewoon op tijd laden en dan geen probleem. Fijne auto

    • Frans Rondel19-03-2017
      (9.1)

      Had al eerder 2x een hybride-auto en 2x een fullelectric-auto van andere merken maar deze Ioniq is in alle opzichten superieur.

    • Mr Electric12-01-2017
      (10.0)

      Fantastische auto, rijdt heerlijk en laden is absoluut geen belemmering. Bewust nadenken over je ritten is wel een vereiste.

    • A. Kuiper27-12-2016
      (10.0)

      berijder sinds een maand van de volledige elektrische Hyundai Ionic EV het is een waanzinnige rij ervaring! helaas is niet alles halleluja ...... de actieradius houd te wensen over na een compleet opgeladen accu geeft de actieradius circa 180 km aan. wat al bijzonder weinig is. vorige week zelf bijna gestrand op 136 km accu leeg en schoot in de modus beperkt vermogen en kon ik toch nog naar een dicht bijgelegen oplaad punt rijden. (de rijmodus was volledig eco modus).

    • Henk Steenwijk26-12-2016
      (10.0)

      Wauw wat een auto, ik rijd nu zakelijk in deze schitterende auto. Ik sta elke keer dat ik instap werkelijk perplex over de kwaliteit. De afwerking is top, comfort is top, functionaliteit en veiligheid zijn helemaal geweldig en al met al ga ik de komende 4 jaar met veel plezier in deze auto rijden. Hij rijdt super goed, vergelijkingen kan ik niet echt maken opdat de voorgaande auto's altijd wel redelijk op leeftijd waren maar desondanks levert de auto echt top prestaties. Ik red nu ongeveer 220km op een volledig volle accu met een gemiddelde buiten temperatuur van een graad of 10. Heb nog niet hoeven laden dus heb geen werkelijke indicatie van de laadtijd. De bekleding in leather look is een compliment aan de auto. Ziet er strak en zakelijk uit en is makkelijk schoon te houden. Qua bediening van de AV nav unit is het touchscreen goed, reageert direct en behoeft geen dubbele toets om een functie te openen. De fysieke knoppen maken het helemaal makkelijk. De parkeersensoren en achteruit rij camera werken goed en de dynamische hulplijnen zijn erg handig (al rij ik nog steeds het liefst op mijn spiegels.) De geheugen functie van de bestuurders stoel is een echte uitkomst, mijn vrouw en ik verschillen behoorlijk in lengte en dit maakt het instappen en goed krijgen van de stoel en spiegels een koud kunstje. Een druk op de knop en je bent klaar, alleen de binnen spiegel even verstellen en je kunt op pad. Hyundai Wittenberg heeft me enorm geholpen tijdens het bestel proces van de auto via leaseplan, er ging het een en ander mis maar door het snelle en adequate handelen van de verkoper (Guido Rijn) is alles snel en naar behoren goed gekomen. De levering was snel en de service is zeker met een glimlach. Guido mijn dank voor de goede zorg! Ik zal over een maand of 2 een update posten om mijn ervaringen verder te delen. Tot nu toe kan ik alleen maar zeggen dat deze auto een waar genot is om te rijden!